Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Θωμάς Μερτσιώτης: Το...πάθος του που έγινε πάθος μας.


Ο Θωμάς είναι φοιτητής της ανώτατης σχολής Καλών Τεχνών.

Για εκείνον, όμως, η τέχνη δεν είναι κάτι αποστειρωμένο, κάτι ¨αποστεωμένο¨, κάτι...παθητικό.

To logo από τα μπλουζάκια του Thomas Mertsiotis.


Στις αρχές, έφτιαχνε μπλουζάκια, σε μια προσπάθεια να βρει το προσωπικό του στυλ.
Στη συνέχεια, όμως, οι φίλοι και οι γνωστοί τον ¨ανάγκασαν¨ να το δει λίγο πιο επαγγελματικά.
Η ατάκα ¨κάνε και σε μένα ένα μπλουζάκι¨ έγινε πια καθημερινότητα και ο Θωμάς αποφάσισε να εξετάσει το θέμα λίγο πιο διεξοδικά.
 
 
¨Το ένα έφερε το άλλο, κι εγώ βρέθηκα να ψάχνω μηχανήματα. Σιγά σιγά, ένα βήμα τη φορά, έφτιαξα το δικό μου χώρο κι έτσι άρχισα να βγάζω και ποσότητες¨, αναφέρει ο Θωμάς.
 
 
¨Δεν μπήκα στον πειρασμό να επαναπαυτώ. Η σχολή με βοήθησε, μέσα από τα εργαστήριά της, να παίρνω κάθε μέρα και μια καινούρια ιδέα. Δοκίμασα πολλές τεχνικές μέχρι και σήμερα: μαρκαδόρους για ύφασμα, σχέδιο με κλωστές και βελόνι...¨.
 
 
Ο Θωμάς, με ¨όπλο¨ τα νιάτα και το πείσμα του, δηλώνει: ¨Θέλω να πιστεύω ότι έχω ήδη βάλει ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό που προσπαθώ να κάνω αυτά τα χρόνια. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με έχουν στηρίξει τόσο με τα καλά τους λόγια, όσο και έμπρακτα. Ευχαριστώ τους φίλους, γνωστούς και αγνώστους για την αγάπη που ανιδιοτελώς μου προσφέρουν. Χωρίς αυτήν δε θα είχα τη δύναμη να συνεχίσω¨.
 
 
Δίπλα στον Θωμά, εκτιμώντας τη δημιουργικότητα και την ευγένειά του, στάθηκαν έως σήμερα αγαπητοί στη νεολαία ¨φίλοι¨ του: Ο Τάσος Ριζόπουλος, ο Stan και ο Γιώργος Μανίκας.
¨Τους οφείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ. Με στήριξαν, με στηρίζουν και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν¨.

Ο Τάσος Ριζόπουλος με T.O.M. μπλουζάκι



Ο Γιώργος Μανίκας αλά T.O.M.



O Stan φοράει T.O.M.



Τον Θωμά (Thomas Mertsiotis) θα τον συναντήσεις στα παρακάτω προφίλ. Εδώ μπορείς να δώσες και τις παραγγελίες σου για ένα μπλουζάκι λίγο πιο ιδιαίτερο, για ένα outfit λίγο πιο... εσύ.

http://www.facebook.com/#!/mertsiotis.thomas
http://www.facebook.com/#!/Mertsioti

Υ.Γ. Περισσότερα για τον Θωμά και για τις δημιουργίες του θα μάθουμε στο ανανεωμένο moirasou.org, σε λίγες μέρες από σήμερα.






 
 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Sugxaritiria.... Xreiazete magia gi auto