Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Μια κλεφτή ματιά στα "παρασκήνια": Mamacita On Fire!

Προσεχώς: Πηνελόπη Αναστασοπούλου!!!


Αύριο στο moirasou.org θα απολαύσετε την αποκλειστική συνέντευξη της εκρηκτικής Πηνελόπης Αναστασοπούλου των Mamacita Οn Fire. 
Έως τότε, όμως, ας ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στα "παρασκήνια". Ακολουθήστε με...




Πηνελόπη, τραγουδίστρα των Mamacita on fire: Μαθήματα φωνητικής, τραγουδιού και κιθάρας, μαθήματα σε σχολή σκηνοθεσίας και σε εργαστήριο δραματικής τέχνης, απόφοιτος των Τ.Ε.Ι. Αθηνών στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, σεμινάρια με καταξιωμένους στο είδος τους και φοίτηση στο Θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν". Σημαντικό κομμάτι των σπουδών της, τα μαθήματα χορού από το 1992: ευρωπαϊκοί και ελληνικοί χοροί, κλασικό μπαλέτο και μοντέρνος χορός, capoeira, σύγχρονος χορός και τέλος μαθήματα jazz-musical theater. 

Οι συνεργασίες της πολλές και σημαντικές, μεταξύ των οποίων: 
Θέατρο: "Μισός αιώνας Αριστοφάνης", "Εκκλησιάζουσες", "Η όπερα της πεντάρας", "Σεσουάρ για δολοφόνους", "Μαύρη Κωμωδία" κ.α.
Τηλεόραση: "7 θανάσιμες πεθερές", "Οι μάγισσες της Σμύρνης", "Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα", "Πολυκατοικία", "Όλα στον Αέρα", "Μίλα μου βρώμικα", "Κλινική Περίπτωση" κ.α.. 
Κινηματογράφος: "Αγάπη τρυφερή", "Άμα δε σε θέλει", "180 μοίρες", "Το μωρό το λένε Περσεφόνη".

*Η Πηνελόπη μας εντυπωσίασε φέτος στο Dancing On Ice ενώ έχει χαρίσει ουκ ολίγες φορές τη φωνή της σε εκφωνήσεις ραδιοφωνικών σποτ.

Ποια είναι, όμως, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος; 

Η Πηνελόπη είναι απόλυτη: "Οι Mamacita On Fire είναι παιδί όλων μας, σε καμία περίπτωση μόνο δικό μου". 


 TONY STONE - DRUMS
 GEORGE AHAS LIGNOS - KEYS
 THODORIS STAVRIANOS - BASS
 ALEX BOUNTROS - GUITAR
 FU MAD DROW - MC
 SAPFO LIGNOU & CHRISTINA VINE - BACKING VOCALS
 KOSTIS KOPANARIS - PERCUSSION



* Η λέξη mamacita είναι λατινόριζη και σημαίνει "μαμά". Σε πιο ειδικές περιπτώσεις, mamacita είναι η "σέξυ γυναίκα" ή όπως θα έλεγε μια παρέα ανδρών στη θέα μιας όμορφης γυναίκας "μάναααα μου"!!!



*Η Πηνελόπη έχει στο χέρι της ένα τατουάζ με τους Mamacita On Fire. Αδυναμίες είναι αυτές...



 * Μόνο όποιος παρακολουθήσει από κοντά μια βραδιά με τους Mamacita On Fire, μπορεί να καταλάβει περί τίνος πρόκειται.


* Η Πηνελόπη στην αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε για το moirasou.org, η οποία θα δημοσιευτεί αύριο, τόνισε πως τα μέλη του συγκροτήματός έχουν γίνει οι φίλοι της και πολύ περισσότερο η οικογένειά της...




Εάν θέλεις να γνωρίσεις λίγο καλύτερα την Πηνελόπη, δεν έχεις παρά να διαβάσεις την συνέντευξή της, αύριο στο moirasou.org. Συντονίσου και δε θα χάσεις...!


Η συνέντευξη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, εδώ: http://moirasou.blogspot.gr/2012/09/hmamacita.html






 




Δεν υπάρχουν σχόλια: