Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

Mixmafia Deejay!

Γεννημένος στα μέσα της δεκαετίας του '70 στο Μόναχο Γερμανίας και παιδί του βρετανικού Mtv, μεγαλώνει αγοράζοντας δίσκους και γράφοντας τα πρώτα mix tapes το 1987, όταν επιστρέφει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα. Το 1998, μετά από ένα πολύμηνο ταξίδι σε Γερμανία και Μ.Βρετανία, ανακαλύπτει τον ήχο που θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας επιλέγοντας ένα line up από big beats --phat beats - hip hop & house.

Με ελεύθερο στιλ και ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση θεωρείται από τους πρώτους Έλληνες urbanstyle djs. Επί χρόνια ταξιδεύει στη χώρα παίζοντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, φεστιβάλ, clubs, bars και συναυλίες άλλοτε ως dj και άλλοτε ως session μουσικός (πικαπισμός / scratching) σε μπάντες και σχήματα κυρίως της hip-hop και nu metal σκηνής.Δισκογραφία:
Τον Απρίλιο του 2009, με το "αεροπλάνο" ξεκινάει τις προσωπικές του μουσικές παραγωγές.
http://www.youtube.com/watch?v=gCS-VEpTitc%CE%91%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%82  ενώ ένα χρόνο αργότερα, ηχογραφείται και διασκευάζεται στα Ελληνικά το θρυλικό "Γιατί, γιατί, γιατί" ("quisas, quisas, quisas") το οποίο αγκαλιάζεται γρήγορα από κοινό και dj's. Άξιο λόγου είναι ότι και στις 2 παραγωγές επιμελείται και σκηνοθετεί προσωπικά τα video clip.


Το Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφορεί το καινούριο remix των 70's με τίτλο "Σε περιμένω το άλλο καλοκαίρι" http://www.youtube.com/watch?v=DOq8G0OdAmk το οποίο παίρνει γρήγορα θέση σε πολλά ραδιοφωνικά top 10. Επιλέγει αυστηρά να δουλεύει Ελληνόφωνα projects που αποτελούν στην ουσία ένα κολάζ από δυνατά breakbeats, samples, έντονες μπασογραμμές, scratches και cutes. Βασική αρχή σε κάθε δισκογράφηση είναι η φιλοσοφία του djing να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
To 2012 σε συνεργασία με τον Norme, την σκυτάλη στα rmx  παίρνουν η Μαίρη Λίντα και ο Μανώλης Χιώτης και το κομμάτι σταθμός "το τελευταίο ποτηράκι".
http://www.youtube.com/watch?v=JnjCA4lZjPk&feature=relmfu

Τηλεόραση:
Τον Απρίλιο του 2010 βγαίνει στον αέρα το πρώτο επεισόδιο της μουσικο -ενημερωτικής εκπομπής "Άκου τι παίζει" από τη συχνότητα της Εγνατία τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και παρουσίαση, έχοντας τη γενική επιμέλεια των κειμένων των μουσικών επιλογών συμμετέχοντας παράλληλα στο μοντάζ. Στο συγκεκριμένο κανάλι η εκπομπή συμπληρώνει ένα κύκλο 19 επεισοδίων μέχρι και τον Ιανουάριο του 2011.
Τάδε έφη Mixmafia Deejay!
Το "moirasou" θα συνεχίσει να τον παρακολουθεί στενά...!!!
Do the same...


Επικοινωνήστε μαζί του:
mixmafia@yahoo.com
mixmafia deejay (fb contact)Δεν υπάρχουν σχόλια: